In 2016 ben ik begonnen met het zetten van wimperextensions. Doormiddel van verschillende technieken worden de natuurlijke wimpers verlengd met extensions. Deze worden heel nauwkeurig op uw eigen wimpers geplaatst. Ik maak gebruik van verschillende diktes en lengtes. Zo wordt iedere set volledig naar wens vorm gegeven. Onderstaand leg ik u graag de verschillende mogelijkheden uit.


Wimperextensions one by one

 

Bij deze techniek wordt er 1 extension per natuurlijke wimper geplaatst. Deze set geeft het meest natuurlijke resultaat. Perfect voor dames die op zoek zijn naar langere en vollere wimpers zonder al te veel volume toe te voegen.

 

Ik heb de keuze uit 2 verschillende soorten: de klassieke one by one extensions (foto) en de flat lashes. De flat lashes zijn zoals de naam al zegt plat, maar wel iets breder. Ze geven net een wat voller effect zonder dat de extensions te zwaar worden voor de natuurlijke wimper.


Y - lashes

 

Dit zijn de nieuwste extensions op de markt. Deze set wordt geplaatst volgens de one by one techniek. Deze extensions hebben de vorm van een Y waardoor ze meer volume geven dan de klassieke one by one extensions. Een perfecte keuze voor dames die graag bij de vertrouwde one by one wimpers willen blijven, maar wel graag wat meer volume zouden willen. Zo hoef je niet gelijk de stap naar 3D - 6D te zetten.

 

 


Wimperextensions 3D - 6D

 

Als laatste hebben we nog de volume wimpers. Bij deze techniek worden er meerdere extensions op 1 natuurlijke wimper geplaatst. Geen zorgen! deze extensions zijn zeer dun en zijdezacht zodat ze niet uw eigen wimper beschadigen. Ik werk met verschillende diktes zodat de mate van volume naar wens aangepast kan worden. Zo hoeft u nooit bang te zijn dat de extensions te zwaar worden. De volume 'waaiers' worden met de hand gemaakt en direct geplaatst. Deze techniek is ook bekend onder de naam Russian Volume. Deze set is perfect voor dames die graag meer volume willen en van een glamour look houden.  


Beautystudio Perfect Care  |  Noordzeepassage 23B  |  2225 BS  Katwijk aan Zee  |  06 243 595 67  |  mandy@beautystudioperfectcare.nl  |  KvK  65195418