Een schoonheidsbehandeling is een heerlijk en intensief verzorgende behandeling van gezicht, nek, schouders en decolleté. Iedere behandeling wordt volledig aangepast aan de behoefte van de huid en zijn te boeken vanaf 45 minuten. Ik werk met de hoogwaardige producten van Dr. Grandel.

 

Gezichtsbehandeling 45 minuten:

- Uitgebreide reiniging bestaande uit een zachte tonic, reinigingsmelk, reinigingsgel & peeling.

- Masker naar keuze i.c.m. massage van nek, schouders en decolleté.

- Werkstofampul i.c.m. massage van het gelaat.

- Afsluitende verzorging.

 

Alle bovengenoemde reinigingsproducten zijn te verkrijgen in de salon. Ook zijn de verschillende lijnen verzorgingsproducten in de salon verkrijgbaar. Momenteel werk ik met de volgende lijnen. Hydro Active: vocht inbrengende producten met hyaluron. Vitamin Infusion: bomvol vitamines die de huid langer jong houden. Pro Collagen: verstevigen en verbeteren van de elasticiteit (anti-aging). High Excellence: 7-voudig anti-aging met o.a. 7 soorten hyaluron en retinol.

 

U bent van harte welkom in de salon voor vrijblijvend advies. Uiteraard heeft u de mogelijkheid om de producten uit te testen. 

 

Uitbreidingen voor de gezichtsbehandeling:

- Epileren of harsen van de wenkbrauwen

- Harsen van het gelaat

- Wenkbrauwen verven of Henna brows

- Wimpers verven

- Mee-eters en onzuiverheden verwijderen

- Peeling & massage van de handen (15 min)

 

 

Beautystudio Perfect Care  |  Noordzeepassage 23B  |  2225 BS  Katwijk aan Zee  |  06 243 595 67  |  mandy@beautystudioperfectcare.nl  |  KvK  65195418