Over mij

Waarom ik voor dit vak gekozen heb? Dat is jaren geleden al begonnen. Ik kwam per toeval op het YouTube kanaal terecht van een vrouw die elke week haar nagels versierde met de mooiste designs, kleuren, glitters etc. Met bewondering bekeek ik haar filmpjes en dacht ik: dit wil ik ook kunnen! Ik ben het gaan proberen en al snel kwam ik, mede dankzij reacties uit mijn omgeving, tot de conclusie dat ik hier talent voor heb. Ik ben blijven oefenen en het ging steeds makkelijker en het resultaat werd ook beter. Mensen om mij heen vroegen zich dan ook af waarom ik hier niks mee ging doen.

 

In 2015 ben ik op zoek gegaan naar een opleiding tot Alround Nagelstyliste en ik vond dan ook de opleiding die goed bij mij past. De opleiding die ik gedaan heb is inclusief manicure en pedicure en dat sprak mij erg aan, omdat het ontzettend belangrijk is om nagels goed te verzorgen en gezond te houden. Dit kan pijnlijke problemen voorkomen, maar het zorgt er ook voor dat de nagels er mooi uitzien, minder snel breken en dat ze goed groeien.

 

In 2016 ben ik uit gaan breiden en heb ik de opleiding tot Wimperstyliste gevolgd en ben ik met succes geslaagd! Ik ben begonnen met leren voor de one by one techniek waarbij er 1 extension op 1 wimper geplaatst wordt. Toen ik dat onder de knie had heb ik ook 2D/3D leren zetten en dat is de techniek waarbij er meerdere  extensions op 1 wimper worden geplaatst. Inmiddels zet ik tot 6D.

 

In 2017 heb ik het certificaat Allround brow specialist behaald! Sinds juli kun je ook bij mij terecht voor threading(epileren met touw), wenkbrauwen verven & hennabrows.

 

In 2018 heb ik de cursus gelaatsmassage gevolgd. Dit is een heerlijk ontspannende massage van gezicht, nek, schouders en decolleté die een positief effect heeft op de doorbloeding.  De massage is los te boeken, maar ook als facial. De facial bestaat uit een reinigingsmelk, tonic, scrub, gelaatsmassage en een dag/nacht crème. Bij de luxe facial worden ook de wenkbrauwen geëpileerd en worden zowel de wimpers als de wenkbrauwen geverfd.

 

In 2018 heb ik ook het certifcaat Master Volume 2D-6D (wimperextensions) behaald!

 

In 2020 ben ik gestart met de opleiding Make up Artist! In 2021 haal ik mijn diploma.

 

Beautystudio Perfect Care  |  Euromarkt 101  |  2408  BC  Alphen a/d Rijn  |  06 243 595 67  |  mandy@beautystudioperfectcare.nl  |fb|  KvK  65195418