Over mij

Waarom ik voor dit vak gekozen heb? Dat is jaren geleden al begonnen. Ik kwam per toeval op het YouTube kanaal terecht van een vrouw die elke week haar nagels versierde met de mooiste designs, kleuren, glitters etc. Met bewondering bekeek ik haar filmpjes en dacht ik: dit wil ik ook kunnen! Ik ben het gaan proberen en al snel kwam ik, mede dankzij reacties uit mijn omgeving, tot de conclusie dat ik hier talent voor heb. Ik ben blijven oefenen en het ging steeds makkelijker en het resultaat werd ook beter. Mensen om mij heen vroegen zich dan ook af waarom ik hier niks mee ging doen.

 

In 2015 heb ik de opleiding Allround Nagelstyliste gevolgd en succesvol afgerond.

 

In 2016 heb ik de cursussen voor Wimperextensions one by one en Russian Volume gevolgd en ben ik voor beiden geslaagd.

 

In 2017 heb ik het certificaat Allround Brow specialist behaald. 

 

In 2018 heb ik de cursus gelaatsmassage gevolgd. Dit is een heerlijk ontspannende massage van gezicht, nek, schouders en decolleté die een positief effect heeft op de doorbloeding. De facial bestaat uit een reinigingsmelk, tonic, scrub, gelaatsmassage en een dag/nacht crème. 

 

In 2018 heb ik ook het certificaat Master Volume 2D-6D (wimperextensions) behaald.

 

In 2021 heb ik mijn diploma behaald voor de opleiding tot Make-up artist.

 

In 2023 heb ik mijn diploma behaald voor de opleiding Vlechten & Opsteken. Ik voor u opsteekkapsels verzorgen voor elke gelegenheid.

 

Beautystudio Perfect Care  |  Noordzeepassage 23B  |  2225 BS  Katwijk aan Zee  |  06 243 595 67  |  mandy@beautystudioperfectcare.nl  |  KvK  65195418